foto_losowe_2.jpg

 

TECHNIKA I BEZPIECZEŃSTWO W GASTRONOMII

W dniu 27 marca 2015 roku odbyło się ogłoszenie wyników I edycji szkolnego konkursu TECHNIKA I BEZPIECZEŃSTWO W GASTRONOMII skierowanego do uczniów szkoły zawodowej kształcących się w zawodzie kucharz.
Celem konkursu było rozwijanie zainteresowań zawodowych, a także prezentowanie przez uczniów wiadomości i umiejętności nabytych podczas zajęć edukacyjnych.
W konkursie uczestniczyły uczennice klasy 2kz, które wykazały się dużą wiedzą z zakresu bezpiecznej obsługi urządzeń do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów oraz zagrożeń związanych z ich użytkowaniem.

Izabela Piwowar za zajęcie pierwszego miejsca otrzymała pięknie ilustrowany album kulinarny a wszyscy uczestnicy konkursu pamiątkowe dyplomy.

Organizator konkursu – mgr inż. Michał Pawlak

GALERIA

 

oparcowanie red.:
Marta Budek
Elżbieta Czyżewska

Kontakt

 SOSW dla Dzieci i Młodzieży
 Niepełnosprawnych
 im. Prof. Zofii Sękowskiej
 20-425 Lublin, ul. Wyścigowa 31


  • Telefon: 81 532 - 19 - 44
  • Telefon: 81 532 - 80 - 57
  • FAX: 81 534 - 94 - 64
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Mapa

mapa

Kalendarz

styczeń 2020
pwścpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Dzisiejsza data: 25-01-2020
Imieniny : Pawla, Milosza .Jutro : Tymoteusza, Michala . Wszystkiego najlepszego!